2011. november 23., szerda

További szereplők

Emily:
Jamie húga, az 1/B tanulója. Goth-nak vallja magát, ezért rendkívül hamar beilleszkedik a hozzá hasonló felfogásúak közé. Emily-t nagyon megviselték azok az események, amik kisgyerekként történtek vele, ezért nehezen nyit a fiúk felé. Az egyetlen, akiben maradéktalanul meg tud bízni, az a bátyja.
Mindez megváltozik akkor, amikor észreveszi, hogy Normann nem közömbös iránta... A kapcsolatuk mindkettőjüket megváltoztatja: Emily nyitottabb, Normann pedig komolyabb lesz (aminek talán a tanárok örülnek majd a legjobban:D)
 Normann:
Ő az, akit úgy ismernek a város goth-jai, hogy "A Normann"... Dől belőle a hülyeség, minden hajmeresztő akcióban benne van, igazi "tanáridegdaráló" Azonban az új osztálytárs, Emily leveszi a lábáról...
Egy havas téli reggelen a szokásos hócsatát vívja Ailynnal, amikor Jamie észreveszi Normann bassz gitárját. És mivel a Neandertallica épp basszert keres, beveszik a bandába.
Itt kezd el bonyolódni a történet, mert ekkorra már Normann együtt jár Emily-vel, és a "szigorú báty" jelenléte eléggé nyugtalanítja... A poént persze nem lövöm le azzal, hogy leírjam, mi is lesz a vége a közös metálkodásnak:P
Kathy:
Kathy néven indult, útközben Laura-ra cseréltem. Szerepe akkor válik érdekessé az Only Human-ben, amikor közelebbi kapcsolatba kerül a megközelíthetetlen DeathStars-os fiúkkal. (hogy hogyan, nem árulom el:P)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése