2011. november 23., szerda

Ailyn, aki nem várt helyzetbe kerül

Talán az egyik legérdekesebb, legtitokzatosabb és egyben legösszetettebb karakter a szintén gothic életfelfogással rendelkező Ailyn.
Tisztában van vele, hogy nem szép, pontosan ismeri a testi hibáit. A szétálló fülek, a hatalmas orr és a rendezetlen fogsor mögött azonban egy rendkívül érzékeny emberi lény lakozik, amit szinte senki se vesz észre, Hozzászokott már ahhoz, hogy kinevetik és kicsúfolják a háta mögött, éppen ezért sosem beszél, pedig rendkívüli humorérzékkel és énekhanggal rendelkezik.
Gazdag családból származik, de az üzletember szülei nem foglalkoznak vele. Az egyetlen rokona, aki aki úgy fogadta el őt, ahogy van, az a nagyapja volt, aki öngyilkos lett, amikor megtudta, hogy rákos beteg, ez az esemény tette Ailynt azzá, aki... Az egyetlen ember, aki tudja, miért hagyott ki két évet az iskolából, az Normann.
Ailyn reménytelenül szerelmes Jamie-be, az érzéseit versekben fejezi ki, amiket az álnéven vezetett blogjában tesz közzé. sejtelme sincs arról, hogy az, aki állandóan kommenteket ír neki, az maga Jamie....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése