2014. január 31., péntek

12/1. fejezet - Akasszák a hóhért, avagy rettegj 9. évfolyam

Sziasztok!

Elérkeztünk tehát a III. kötet utolsó fejezetéhez is ;) Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, hogy mostantól a gólyaavatásé lesz a főszerep. Februárban minden hét péntekjén "beavatásra kerül" egy-egy újonc osztály. Négy hét múlva pedig elérünk Thomas-ék osztályához, és hivatalosan is véget ér a harmadik kötet. Mivel tér és idő szűke miatt nem tudtam oldalakat szánni a >>>töltelék osztályoknak<<< így ezek a minifejezetek meglehetősen rövidek lesznek, amiket némi háttértörténettel fogok ellensúlyozni.
De nem karom tovább húzni az időt, induljon a finálé, akasszák csak azt a hóhért, rettegjen a 9/D osztály, jöjjön csak a 4/A!

Jó szórakozást mindenkinek!


6 megjegyzés:

  1. Mostanában nem jelölsz meg faceen mikor van új ,és mindig későn veszem észre =( Pedig jó :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából már senkit nem jelölök meg, mert hála az égnek, rengetegen vagytok, és az emlékezetem egy fiók zokniéval egyenlő, így valakit/valakiket mindig kihagytam :/ és köszi ^^

      Törlés
  2. Miért van olyan érzésem, hogy valaki hátulról meg fogja közelíteni Thomasékat, amíg abban a roppant előkelő pozícióban leledzenek?
    Fú, micsoda megalázó, megerőltető feladatok...
    Alapesetben egyetértenék Thomas utolsó megnyilvánulásával, de most kivételesen azt mondom, hogy ebből ennyi elég is volt :D

    VálaszTörlés