2013. július 27., szombat

5. fejezet - A végzet listája

Sziasztok!

Mielőtt belekezdtek az új fejezetbe, tegyünk egy kis kitekintést, hogy érthető legyen a sztori. :)

Ha emlékeztek, az első kötetben Thomas-ék összekötötték a bajuszt a menzán egy kis buzgó mócsing elsős gyerekkel. Ha nem rémlik, akkor sincs fegyelmi, ezen a linken megtaláljátok a szóban forgó fejezetet (tessék elolvasni, mert így nem fogjátok érteni az újat). Emiatt az akció miatt Thomas-t másnap behívatta az igazgató, hogy közölje vele büntetését, történetesen ugyanis az ő unokájával fedeztették fel a kuka legmélyének titkait... Amennyiben ez se rémlik, mert régen volt (istenem, már 2 éve!!!), és kíváncsiak vagytok, mi volt a bünti, ezen a linken megtaláljátok.

Mivel ezt a gyereket azóta is ott piszkáják, ahol tudják, így Harry retteg a gólyaavatástól, és azt követő gólyabáltól. Amikor kap egy fülest, hogy Thomas-ék osztálya fogja avatni őket, Harry pánik szerűen osztályt vált, így ezt a napot már az 1/C osztályban (ide jár Jamie //=> finn mániás srác Thomas-ék osztályából// húga, Emily, és annak barátja is) kezdi meg. De pechére semmi sem úgy alakul, ahogy szeretné, viszont félelmeivel nincs egyedül. Hogy miért? Válasz ebben a fejezetben ;)

Jó szórakozást! ;)







2 megjegyzés:

  1. Finn mániás srác Thomasék osztályából? Tudod, ha nem tudnám, ki az a Jamie, ezzel nem sokat segítettél volna. xD
    Na, a verses lány, akinek egy hónap alatt sikerült elfelejtenem a nevét, határozottan kezd egyre szimpatikusabb lenni.
    Képzelem, mennyire örülnek az újoncnak. xD
    "a biosz és a kémia" ja, szerintem azt Vlad is bírja... legalábbis azt a részét, amiből megtudja, hol lehet a legkönnyebben felszeletelni Harryt, és mindezek után hogy lehet sósavban feloldani. Csak, hogy oldottabb legyen a hangulat. :D
    Hogy a tanár úr milyen együtt érző...
    Umm, ez rövid volt, de legalább sikerült még tábor előtt befejeznem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ailyn-nak hívják a leányzót, de ha megint elfelejted a nevét nem gond, később úgyis nagyobb szerepe lesz neki, majd akkor megtanulod ;)

      És igen, el lehet képzelni, ki lesz majd a gólyaavatás központi figurája... :P

      A következő fejezet pedig jóval hosszabb lesz, tele ökörségekkel ;)

      Törlés