2015. május 25., hétfő

Falusi diéta

Sziasztok!


Mivel mostanság mindenki a diétával meg fogyókúrával van meghúzatva, mert jön a nyár, és jajjj hé kövér disznó vagyok, lóg a hájam, tokám van stb. úgy döntöttem, én is megosztom veletek a nyári fogyi-kaja módszeremet, folytonos alkalmazás és mozgásszegény életmód mellett garantált  a kólás üveg alak!

Hozzávalók:

Bemelegítésként 3 vastag szelet kenyér, jó sok hagymával, mert a zöldség egészséges! A zsírt se kell sajnálni róla, jobban csúszik tőle a kenyér!



Következő lépés plusz két szelet kenyér, mert hát na, szolidaritásból enni kell azokkal is, akik meg tudták várni a parazsat, és nem a lángba dúrták bele a szalonnát. Itt már alap tornagyakorlatok következnek, a szalonnát ugyanis sűrű csuklómozdulatokkal kell forgatni, nehogy megggyuladjon...


Ameddig a fent említett két szelettel bírkózik a szád meg a gyomrod, ne feledd a magazinokban olvasottakat: kell a zöldség a sikeres fogyókúrához, ezért fogj egy bazi nagy tál krumplit, hagymát és paprikát, kend meg őket vékonyan margarinnal, csomagold két réteg alufóliába, és óvatosan helyezd a parázsra! 



FIGYELEM! Ha közben (hozzám hasonlóan) cidert is isztok hozzá, ne amperkedjetek, hogy ti ezt puszta kézzel is meg tudjátok oldani, használjátok bátran az üres nyársat az elhelyezéshez. Sok energiába kerül a "hogy az Isten b*szná szájba ezt a tüzet, f*szomért ilyen forró ez a bánat" mondattal egybekötött apróbb égési sérüléseket borogatni...

Az alatt a fél óra alatt, amíg ezek megsülnek, nehogy már csak üljünk, és ne csináljunk semmit! Mivel a szalonna megsült (vagy épp megégett...) le lehet venni a nyársról. És mivel falun vagyunk, mit találunk minden egyes kamrában / hűtőben?! Bizony, K O L B Á S Z T :3 Szóval, nincs más teendő, mint hogy egy jó 15 cm-s darabot lekanyarítunk, felszúrjuk a nyársra, és szépen megsütjük.
Alapból tedd ki a 2 szelet kenyeret, mert vétek lenne a finom kolbász zsírt csak úgy hagyni, hogy a parázsra csöpögjön... 


Ha kész, fogj egy marék paprikát (mert tudod, a zöldség egészséges, és nem hízlal!), és már eheted is a finom kolbit a hagymás kenyeres zsírral (mert a végére a zsíros kenyér kenyeres zsírrá fog alakulni, hidd el...)


Ezután fog kelleni valami szénsavas cucc, különben nem fér beléd az időközben megsült alufliás zöldség... A hagyma és a krumpli sóval fogyasztandó, a paprika meg enyhén borsozva.



Egész napos punnyadással kombinálva hosszútávon ez egy olyan diétás módszer, mellyel garantált, hogy egy nyár alatt kólás üveg alakod lesz, csak épp a másfél literes verzió...

De a viccet félretéve, fel kell állni minden nap egy órára, amit aktív sportolással kell eltölteni, kevesebb cukros lötyi, chips és társai, és mindenféle kínkeserves diéta nélkül meg lehet szabadulni a fölös kilóktól :) Higgyétek el, tapasztalatból mondom. Én minden nyáron az összes szalonnasütésnél a fent olvasott adagot falom fel, és mégsem öltök bálna méreteket.

Aki nem hiszi, járjon utána! ;)

Szép napot mindenkinek!
Dana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése