2014. május 16., péntek

Alkotók Klubja - Újabb kiállítás

 Sziasztok/Üdvözlöm!

Ismételten közös kiállítása nyílik a lőkösházi alkotóknak  helyi Könyvtárban és Művelődési Házban, így az érdeklődők az én műveim közül is jó párral találkozhatnak.

A kiállítási anyagom négy részre tagolódik, és a "Colours In The Dark" azaz "Színek A Sötétben" nevet viseli. A 2011. és 2014. között született rajzaim azt kívánják szemléltetni, hogy a fekete-fehérből hogyan jutottam el a színes munkákig. 

Az első része a már ismert, és néhol nagy port kavart Gothic Kabbalah  kiállításai anyagom néhány darabja. Ezek fekete fotókarton alapra rögzített grafit portrék, amiket a sarkokban elhelyezett fehér kereszt köt össze, mint közös szimbólum. Ezek a fantázia szülöttei, ahol az érzelem van a központban az ember helyett, és semmilyen sátánista vonulat nincs bennük.....


A következő lépés a már jól ismert Goth Rózsaszirmok kiállítási anyagom, ami a Ti segítségetekkel jött létre. Itt most nem év, hanem szín szerint oszlik két részre, még pedig az első az a "Black" kategória:





És a "Colour" kategória a második, ahol a név is mutatja, belépnek a színek a sötétbe ;)



És végül a "No Black" névre keresztelt 2014-es anyag, ami kivétel nélkül színes munkákat tartalmaz:







És az eddigi látogatók közül a legmesszebbről egy Thaiföldi kis csoport jött, akik a lőkösházi barátjaikat jöttek meglátogatni. Miután körbejárták a falut és a Bréda kastélyt, bejöttek megnézni a kiállításunkat is :) Voltak olyan kedvesek, hogy írtak a vendégkönyvembe, és közös fotót is csináltak velünk:


Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk egész májusban!


További szép estét Mindenkinek!
Dana



Hi all,

as you can see, the Artists of Lőkösháza has a new exhibition in our library. So you can see some of my drawings too :) The title is my stuff is "Colours In The Dark" because the drawings show how could I start to use colours in my partraits and finally how could I start to make landscapes :)
And today some people from Thailand visited our village. They came to visit their friends and they also came to the library to see our painting and drawing :)

I hope you have as beautiful day as I had :3
Kisses, Dana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése