2014. április 11., péntek

Szőrgombócok ^^

Sziasztok!

Két hete szombaton ismételten bővült a macska család, 4 pici szőrkupac érkezett hozzánk ^^ A születésük nem volt egyszerű, mert nem vettük észre, hogy Molly fialni készül, így egyedül kellett világra hoznia a kicsiket. Ami azért volt baj, mert megszokta, hogy ember jelenlétében fial. Hogy valaki simogatja, és segít neki, mert az első kölyköt nem szedi ki a burokból. Nem tudom, miért csinálja ezt, de az elsőszülöttet soha nem segíti ki, és hagyja megfulladni. Sajnos most is így volt, mire észre vettem, hogy baj van, már késő volt :( A többi négy picurkának én vágtam el a köldökzsinórját, és tettem őket egy dobozba, mert az anyjuk össze - vissza fialta le őket, sőt az egyiket újra is kellett éleszteni..... De hála az égnek már 2 hét eltelt azóta, és már a szemük is nyitva, sőt, már a mászással is próbálkoznak a kis hisztigépek ;)






És hála istennek a bátyjuk nem bántotta őket, ott feküdt az anyja mellett, és vigyázott rájuk :) Utána pedig, mint aki nagyon elfáradt, ezt a pózt vette fel egészen a vacsoráig:


:D

Csak épp rettentő hisztis mind a 4 kis pamacs, ha nem vagyunk mellettük, úgy ordítanak, mint a sakál -.-" :D


Remélem, Nektek is hasonlóképpen izgalmasan telnek a mindennapok!
További szép estét mindenkinek!
Dana


Hi all,

As you can see, two weeks ago my Molly gave birth to her 4 little cats ^^ They are healthy but very noisy :D Unfortunatelly the first one died, because his/her mother didn't helped him/her to take the first breath :( The others were lying in the floor, so I had to put them into a pack and I also had to cut their umbilical cords, and I had to revitalize the last one..... Molly is a good mother but she always gave birth to her cats when I or my mum were there to help her. But now we didn't notice that the little ones are coming... :( But their brother were there, and he took care of his family :3 And after that, he was sleeping all day :D

I hope you also have such a wonderful days like me ^^
Take care,
Dana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése