2011. november 23., szerda

A történet egy gimnáziumban játszódik, bemutatva annak diákéletét, és a tanári kar mindennapjait. A cselekmény három szálon fut.
1. szál: A 4/C tanulóiról és osztályfőnökéről szól. Év elején egy új diák csatlakozik hozzájuk, egy Nightwish rajongó leányzó, aki már az első napon konfliktusba keveredik a Tarja rajongó osztálytársnőjével, hisz az új leány az "új" Nightwisht szereti jobban....  Rajtuk kívül öt plusz egy központi karakter van még a 4/C-ben: Marc és Thomas szintén Nightwish rajongók, négyük sztorija a fő-fő történetszál. Jamie egy Teräsbetoni rajongó, az osztály "papája". Ő az, akire mindenki számíthat. A húgával él együtt nagyszüleinél. Mellesleg egy együttesben énekel, szombatonként fergeteges bulit csapva az osztály törzshelyének számító kocsmában. Stien egy Dimmu Borgir fan, barátnője Simonetta pedig az Epicát istenesíti. Az új ofő, Gillian Scal, a legtöbb tanárral ellentétben, próbálja megérteni és tanulásra ösztönözni diákjait, meglátjuk mennyi sikerrel:)
2. szál: Az 1/B osztály és ofőjük története. Fő szereplőként itt négy goth jelenik meg (egyikőjük Jamie húga). Az örök kérdés itt merül fel: lehet-e szerelem egy goth lány (Ailyn) és egy metálos srác (Jamie) között? A válaszra sokáig kell majd várnotok:)
3. szál: A két osztályfőnök kálváriája. Gillian Scal és David Sculder az általános iskola óta nem látták egymást, de egész végig tartották a kapcsolatot. Az ő szerepük által szeretném bemutatni, hogy létezik barátság férfi és nő között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése