2015. október 31., szombat

This is Halloween

Sziasztok!

Nem tudom, ki mennyire ünnepli ezt az ünnepet, én személy szerint igen. Nagyon sok szép emlék köt a Halloween-i időszakhoz, és magához az őszhöz. És innestől kezdve már nem néznek hülyének, ha a karácsonyról beszélek :D Mert hiszen már csak másfél hónap *-*

Na de maradjunk a jelenben, a pénteki Alkotók Klubjában rajzolás helyett tököt faragtunk, és persze baromkodtunk. A legnagyobb állat persze én voltam, de Dia is kivette a részét, mert egyrészt ő adta alám a lovat, meg sok hülye ötletet, plusz ő adta kölcsön a pulcsiját, és fényképezett le engem. Többek között ezt is közösen hoztuk össze:






Tavaly is akartam ilyen hányós tököt, de későn kaptam észbe, és már sehol nem lehetett kapni... Na de idén mindent bepótoltam, kamatostól xD Volt itt minden, mutogatós néni, hát ez berúgott póz... Akartunk volna csöcsörészőst is, meg olyat, hogy az arcomatt eltakarom Dia pulcsijával, és a fejemre teszem a tököt, de azt inkább nem próbáltuk ki xD

A végén viszont meggyújtottuk a mécseseket, lekapcsoltuk a villanyt, és gyönyörködtünk a mesterművekben. Ez a három "gyönyörűség" az én kezem, és az én beteg elmém által született:


1. A boszi:



2. A vigyorgó részeg:



3. És a már totálkáros részeg:




És a három díszpéldány együtt:



A boszist a könyvtárban, a két részeg disznót (illetve tököt) pedig az én ablakomban tudjátok megtekinteni, ha épp erre jártok.

Még egyszer boldog Halloween-t annak, aki ünnepli, és B.Ú.É.K. minden boszorkánynak :D


További szép estét mindenkinek!
Üdv,
Dana


Hi all,

I would like to wish you a happy Halloween and a scary night! In Hungary it's not a holiday, we don't have any kind of Halloween habbits except carving pumpkins. And now you can see my pumpkins :) The witch is in the library and the drunks are in my window ;)

I hope you all have a great Halloween night all over the world!

Kisses,
Dana

4 megjegyzés:

  1. Ezek hatalmasak. :D Boldog Halloweent/Samhaint/*insert random ünnep, annyi van, mint égen a kecske*!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ezek nagyon jópofák, főleg az a hányós a kedvencem :)
    Már régóta olvasom a blogot, és az eddigi összes Only Human részt elolvastam. Nem szeretem a képregényeket, de erre nagyon ráfüggtem.
    Van egy Nightwish-os blogom ( http://nightwishazeletunk.blogspot.hu/ ), ha nem lenne gond írnék erről egy ajánlót, illetve ha van kedved /időd interjút is készíthetnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm a szavaid, és a lehetősséget, élnék is vele mihamarabb ^^ ha ráérsz, írj nekem a danamitzy@gmail.com címre, hogy mindent lezsírozzunk ^^ amúgy szuper a te blogod is!!! :)

      Törlés